|

Dersimspor Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Dersim Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede oynanacak? soruları futbolseverler tarafından merak konusu oluyor. Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta yer alan Dersimspor'da, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda bugün Türk Telekom Arena'da Galatasaray (GS) ile oyanayacağı maçın heyecanı yaşanıyor. İşte Dersimspor Galatasaray kanal bilgileri ve maç saati...

Yeni Şafak
12:17 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 09:24 - 25/10/2016 Salı
Diğer

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta yer alan Dersimspor ile Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 25 Ekim Salı günü oynanacak.



Tunceli temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını heyecanla beklediklerini söyledi. İyi futbol oynamak için Türk Telekom Arena'ya gideceklerini vurgulayan Birinci, fair-play çerçevesinde geçeceğine inandıkları maçta, Tuncelilerin kendilerine destek vermesini bekliyor.



Birinci, Türkiye ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle kupa maçı oynayacaklarını belirterek, "Fazla hayalci olmak gerekmez, elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ın gücü belli, bizim gücümüz belli. Sadece dostane bir maç olacağına inanıyorum. Oraya gelen Dersimspor taraftarına güzel futbol sunabilirsek ne mutlu bize. Yoksa sonuç gerçekten çok önemli değil. İnşallah güzel bir maç olur." dedi.



Dersimspor'daki görevine bir hafta önce başladığını ifade eden Birinci, "Tüm içtenliğimle söylüyorum, burası dışarıdan gözüktüğü gibi değil. İnsanlar lütfen buraya karşı ön yargılı olmasın. İnşallah salı günü dostane bir maç olur. Galatasaray'a da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.



Dersimspor Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?


Ziraat Türkiye Kupası 3. turu

Dersimspor Galatasaray maçı 25 Ekim Salı saat 21.00'de TT Arena'da oynanacak. Maç A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda dünkü Trabzonspor maçında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada ofansif organizasyonlar üzerinde durduğu kaydedildi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda altıya altı çift kale maç yapıldığı aktarıldı.



Galatasaray, Dersimspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.










#Dersimspor Galatasaray maçı
#Galatasaray
#Ziraat Türkiye Kupası
7 yıl önce