|

Diriliş Ertuğrul 63. bölüm fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 63. bölüm fragmanını izlemek için haberimize bakabilirsiniz. TRT 1 ekranlarında bu akşam 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü yine nefesleri kesti. 62. bölüm ile ekranlara gelen Diriliş'in gelecek haftaki 63. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:12 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:10 - 27/10/2016 Perşembe
Diğer
Diriliş Ertuğrul 63. bölüm fragmanını izle

mek için hemen tıkla. Diriliş Ertuğrul 3. sezon 62. bölümü ile TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlandı. Dizinin en dikkat çeken sahnelerini ve önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 63. bölüm fragmanını sizlerle paylaşıyoruz.

Diriliş

Ertuğrul'un gelecek haftaki 63. bölümünde neler yaşanacağını yeni bölümden bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.



İşte Diriliş Ertuğrul 63. bölüm fragmanı




Diriliş Ertuğrul 62. bölüm özeti


Kardeşlerinden ayrılıp göç yoluna düşen Ertuğrul Bey, obasını Karacadağ eteklerine getirmiştir. Bu diyarda onu daha zorlu şartlar beklemektedir. Artık bir bey olan Ertuğrul, obasının geçimini sağlamak için kılıcının yanında ticari zekâsını da kullanmak zorundadır. Ticaretin kalbinin attığı Hanlı Pazar'da yeni dostları ve yeni düşmanları olacaktır. Hancı Simon diyara uzaklardan gelen Ertuğrul Bey'e pazarında ticaret yapma fırsatı verecek midir? Ertuğrul Bey, altının her şey demek olduğu bu pazarda var olabilmek için nasıl bir yol izleyecektir? Bölgenin en güçlü obası olan Çavdarların, Ertuğrul Bey'e ve obasına yaklaşımı nasıl olacaktır? Çavdar Obasını demir yumrukla yöneten Candar Bey ve oğlu Ural Bey Ertuğrul Bey'in gelişi ile değişen ticari dengelere karşı önlem almak zorunda kalacaklardır. Ancak bu önlemler ve Hancı Simon'un yüklendiği gizli misyon, ardı arkası kesilmeyecek olayların fitilini ateşleyecektir. Kendini ihanetlerin, gizli ittifakların ve fitnenin tam ortasına bulan Ertuğrul, kutlu yolculuğunu ve gizli görevini sürdürebilmek için büyük fedakârlıklar yapmak zorundadır…








Yeni hikaye, yeni oyuncular, yeni plato


İçerideki ve dışarıdaki hainlere karşı uyanık olunması gerektiğini vurgulayan Bozdağ, "Bu anlamda Diriliş 2 sezondur aslında bunu anlatmaya çalışıyordu ve gördük ki 15 Temmuz'da ne kadar haklı çıktık. Bu anlamda bu sezonda artık bir fetih, bir fütuhat stratejisi ile bir beyliğin oluş sürecini işlemeye çalışacağız. Tarih boyunca bu topraklarda oyunlar hep aynıydı. Bundan sonra da aynı olacak. Burada temel mesele bizim bu oyunlar karşısındaki alacağımız vaziyet, alacağımız strateji ve atacağımız adımlar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.



Yeni sezon için yeni ve büyük bir plato kurulan dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç üstleniyor. Dizinin kadrosuna yeni sezonda, Çağdaş Onur Öztürk, Erden Alkan, Kürşat Alnıaçık, Cem Uçar, Gülçin Santırcıoğlu, Osman Albayrak, Elif Sümbül Sert, Cenk Kangöz, Fırat Topkorur, Gülsim İlhan Ali, Sedef Şahin ve Batuhan Karacakaya yer alacak.



Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda, Kayıların büyük bir kısmı Ahlat'a yerleşirken, Ertuğrul ve ona inanan dört yüz Kayı, Ankara yakınlarına yerleşecek. Önceki sezonlarda savaşçılık özellikleriyle ön plana çıkan Kayılar, bu sezonda ticaretle ilgilenmeye başlayacak ve o bölgede kurulan Hanlı Pazar'da ticari ve siyasi mücadelelere girecek.



#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
#Diriliş Ertuğrul 63. bölüm fragmanı
#Yeni bölüm fragmanı
#62. bölüm
#3. sezon
7 yıl önce