|

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yok? Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman?

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yok? Diriliş Ertuğrul izleyicisine bu hafta kötü haber geldi. Yapılan resmi açıklamayla birlikte 89. bölümün bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yok?

Yeni Şafak
13:21 - 24/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:09 - 24/05/2017 Çarşamba
Diğer
Diriliş Ertuğrul neden yok?
Diriliş Ertuğrul neden yok?

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmıyor? Diriliş Ertuğrul izleyicileri bu sorunun cevabını merak ediyor. TRT 1 yayın akışının da yayınlanmasıyla birlikte Diriliş Ertuğrul dizisinin 89. bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı netleşti. Peki sevilen dizi neden bu hafta ekranlara gelmeyecek?

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefes kesmişti. Dizinin Aliyar karakterinin ölmesinin ardından DirilişErturğul 89.bölümü büyük merak konusu olmuştu.

TRT 1'in Diriliş Ertuğrul 89.bölümünün olmaması ile ilgili internet sitesinde yayınlandığı yayın akışıMaç engeline takıldı. Sevilen dizi UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle Bu hafta yayınlanmayacak. TRT 1'in anlaşması nedeniyle Diriliş Ertuğrul 89 bölümü zorunlu olarak ara verecek.



#Diriliş Ertuğrul
#TRT
#Diriliş Ertuğrul 89. bölüm
7 yıl önce