|

Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı? Diriliş yeni bölümü ne zaman?

Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı? TRT ekranlarının rekorlar kıran dizisi Diriliş'in bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş'in yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceğini ve yapılan resmi açıklamaları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:53 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 18:11 - 12/12/2017 Salı
Diğer
​Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı? Diriliş yeni bölümü ne zaman?
​Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı? Diriliş yeni bölümü ne zaman?

Diriliş Ertuğrul yarın yayınlanacak mı, Diriliş yeni bölümü ne zaman? İzleyicilerin merak ettiği bu sorunun yanıtını yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. TRT ekranlarında her hafta Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili resmi açıklamalar yapıldı. Geçtiğimiz hafta Diriliş Ertuğrul setinde yaşanan yangın nedeniyle bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağı bildirildi. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 20 Aralık Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. İşte yapılan resmi açıklamalar.

İşte dizi hakkında sosyal medyadan yapılan resmi açıklama:

"Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz."

Diriliş "Ertuğrul" 98.Bölüm Özet

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi?

Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?



#Diriliş Ertuğrul
#TRT
#Diriliş yayınlanacak mı
#Diriliş yeni bölüm
6 yıl önce
default-profile-img