|

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bugün yayınlanmayacak

TRT 1 ekranlarında her Çarşamba izleyicisiyle buluşan ve milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yeni bölümünün (99. Bölüm ) yayınlanmayacağı açıklandı. Dizinin takipçileri ise Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümün neden yayınlanmayacağını merak ediyor.

Yeni Şafak
15:11 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:21 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
Sette yangın çıkması nedeniyle Diriliş Ertuğrul'un 99. bölümü ertelendi.
Sette yangın çıkması nedeniyle Diriliş Ertuğrul'un 99. bölümü ertelendi.

TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünü bekleyenlere kötü haber geldi. Bu hafta 99. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkmayı hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni bölüm ertelendi. Sevenleri ise yeni bölümün neden yayınlanmayacağını merak ediyor.

Diriliş Ertuğrul dizi setinde bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Yangında kostümler kül olurken set çalışmaları ise aksadı. Bu durumun ardından dizinin yeni bölümü gecikmeli olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz günlerde dizide kullanılan kostümlerin bulunduğu konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangın sabaha karşı 04.30 sıralarında Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva'da bulunan çekim platosunda meydana geldi. Yangında kostümler kül olurken, şirket çalışanları anında olaya müdahale edip itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangın nedeniyle yeni bölümü iptal edilen Diriliş Ertuğrul'un izleyicisi habere çok üzülse de TRT 1'in sosyal medya hesabından sevindirecek bir haber geldi. Diriliş Ertuğrul özel bölümüyle 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.


#TRT 1
#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce
default-profile-img