|

Alman polisi PKK için görevde!

Terör örgütü PKK'nın yandaşlarının faaliyetlerine müdahale etmeyen Almanya'da büyük bir skandala imza atıldı. Frankfurt Polisinin resmi Twitter hesabı üzerinden terör örgütü PKK'nın ve elabaşı Öcalan'ın propagandası yapıldı.

Yeni Şafak
13:54 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 14:07 - 17/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Frankfurt Polisi daha önce de terör örgütü PKK yandaşlarının mitingine izin vermişti.
Frankfurt Polisi daha önce de terör örgütü PKK yandaşlarının mitingine izin vermişti.

Terör örgütü PKK’nın ülkedeki propaganda faaliyetlerine izin veren Almanya’da Frankurt Polisi büyük bir skandala imza attı. Daha önce Berlin başta olmak üzere birçok kentte terör örgütü yandaşlarının düzenlediği miting ve diğer faaliyetlere izin veren Almanya, bu kez doğrudan terör propagandası yaptı.


Frankurt Polisi resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın propagandasını yaptı. Frankfurt Polisi, “Bu gece sizin için görevdeyiz: Öcalan’a özgürlük, Kürdistan’a barış” ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

İbrahim Kalın'dan sert tepki

Söz konusu paylaşım sosyal medyada büyük tepkiye yol açarken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da söz konusu paylaşıma sert tepki gösterdi. Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda terör propagandası yapan Alman polisi için “Müflis zihniyet!” ifadelerini kullandı.




#Almanya
#PKK
#Frankfurt polisi
#Terör propagandası
6 yıl önce