|

Arılar iki gün boyunca peşini bırakmadı

İngiltere'nin Galler bölgesinde yaşayan Carol Howarth'ın aracı kent merkezinde park halindeyken bir anda kraliçe arının bagaja girmesiyle on binlerce arının istilasına uğradı.

Yeni Şafak
17:50 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 18:02 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
İngiltere'nin Galler bölgesinde yaşayan Carol Howarth'ın aracı, kraliçe arının bagaja girmesiyle on binlerce arının istilasına uğradı.
İngiltere'nin Galler bölgesinde yaşayan Carol Howarth'ın aracı, kraliçe arının bagaja girmesiyle on binlerce arının istilasına uğradı.

İngiltere'nin Galler bölgesinin Pembrokeshire kentinde yaşayan Carol Howarth isimli kadının aracının bagaj kapısı iki gün boyunca on binlerce arı tarafından tarafından kaplandı.



Daily Mail'de yer alan haberde Carol Howarth'ın arabası kent merkezinde park halindeyken bir anda kraliçe arının aracın bagajına girmesiyle on binlerce arının istilasına uğradı. Arıları araçtan uzaklaştırmak için gelen uzmanlar uzun çabalar sonucu arıların bir kısmını kutuya doldurmayı başardı.



Fakat arıların kalan kısmı, aracı takip ettiler ve Carol'un aracını evinin önüne park etmesiyle tekrar bagaj kapısına üşüştüler.



Olay yerine gelen uzmanlar kalan arıları da kutuya doldurmayı başardı.



Olaya müdahale eden uzmanlar, arıların bu davranışını bir şekilde bagaja giren kraliçe arıya bağlıyor. Uzmanlar, arıların normalde kraliçe arıyı takip ettiklerini fakat bu tür bir olayın nadir görülebileceğini söyledi.









#İngiltere
#Arı
#Carol Howarth
8 yıl önce