|

Arkadaşları ölürken selfie yapmışlar!

Hindistan Bangalore'da üniversite gezisine giden bir grup genç, göle girdi. Gençlerin, gölde fotoğraf çekinirken yaşadığı bir olay, 'selfie' yapmak uğruna nelere sebep olunduğunu bir kez daha gösterdi.

Yeni Şafak
15:06 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 28/09/2017 Perşembe
Diğer
Hindistanlı bir grup genç, gölde selfie yaparken, arkadaşları arkada boğuldu.
Hindistanlı bir grup genç, gölde selfie yaparken, arkadaşları arkada boğuldu.

Hindistan'ın Bangalore şehrinde yaklaşık 10 kişilik arkadaş grubu üniversite gezisi sırasında yüzmek ve serinlemek için göle girdi.

Jayanagar üniversitesi öğrencileri gölde selfie yaptı. Eğlenerek vakit geçiren grup, arkadaşlarından birinin yokluğunu tam bir saat sonra fark etti.

Genç Hintlilerden yüzme bilmeyen 17 yaşındaki Vishwas G.’nin 3 metre derinlikteki gölette boğularak hayatını kaybetmiş olduğunu ancak, selfie çekme derdine düşen grubun, arkadaşlarının boğulduğunu farkedemedikleri fotoğrafla ortaya çıktı.

Önde selfie, arkada yaşam savaşı!

Daily Mail'de yer alan habere göre, grubun, arkadaşlarına ne olduğunu öğrenmek için çektikleri selfieleri kontrol etmeye başladıkları sırada fotoğrafta onlar selfie çekilirken, 17 yaşındaki gencin arkada boğulduğu görüldü.

Yerel basında paylaşılan fotoğrafta, tüm grup üyelerinin objektiflere poz verirken arka planda talihsiz Vishwas G.’nin boğulduğu ve kafasına kadar suya battığı fark edilirken, hayatını kaybeden gencin ailesi ve arkadaşları, gezi boyunca gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle üniversite yönetiminden şikayetçi olduklarını açıkladı.


#Hindistan
#Banglore
7 yıl önce