|

Avustralya’da pitbull sahibini yedi

Avustralya’nın başkenti Canberra’da sahibini öldüren pitbull, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Köpeğin sahibi Klemke’ni komşulara saldırmasından endişe duyduğu için köpeği içeride tuttuğu belirtildi.

Yeni Şafak
14:14 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:55 - 25/10/2017 Çarşamba
AA
Diğer
Diğer

Avustralya’nın başkenti Canberra’da Tania Klemke adlı kadın, evinde beslediği pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.

Canberra Times’ta yer alan haber göre, Watson semtindeki evinde pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan 40’lı yaşlardaki Tania Klemke yaşamını yitirdi, evde bulunan bir erkek yaralı olarak kurtuldu.

Üç çocuk annesi kadın aldığı yaraların etkisiyle olay yerinde hayatını kaybederken, bacağından yaralan ve kimliği açıklanmayan erkeğin hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Komşulara saldırmasından endişe diyordu

Klemke’nin köpeğini, komşulara saldırmasından endişe duyduğu için içeride tuttuğu belirtildi.

  • Öte yandan Şehir Hizmetleri Bakanı Meeghan Fitzharris, sahibini öldüren köpeğin daha önce de yaralamayla sonuçlanan başka bir saldırıya karıştığını ve bununla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Geçen yıl 389 köpek saldırısının gerçekleştiği raporlara yansıyan kentte, ölümle sonuçlanan son saldırının ardından gelecek haftalarda köpek edinme ve evde besleme konusunda yeni tedbirlerin gündem gelmesi bekleniyor.

#Avustralya
#Canberra
#Pitbull saldırısı
6 yıl önce