|

Arda'nın tahtı sallanıyor

İspanya'da yayınlanan As gazetesi, Atletico Madrid'in önümüzdeki sezonki kadrosunda büyük değişiklikler olabileceği uyarısında bulunarak yeni gelenlerle etkilenecek futbolcuların başında Arda Turan'ın olacağını iddia etti.

Yeni Şafak
12:38 - 5/06/2015 Cuma
Güncelleme: 09:42 - 5/06/2015 Cuma
DHA

As gazetesi yazarlarından F.J. Diaz'ın kaleme aldığı haberde Madrid takımının 2015-16 sezonuna De Vietto, Tevez ve Porto'da kiralık olarak oynayan ve başarılı bir dönem geçiren genç milli oyuncu Oliver'in eklenebileceğine dikkat çekildi. Arjantinli teknik adam Simeone'nin bu yeni katılımlarla kadro yapmakta zorluklar yaşayabileceği hatırlatılan haberde Arda Turan'ın kendisine ilk 11'de yer bulabilmesi için daha fazla çalışması gerektiği vurgulandı.



Yazar Diaz, milli futbolcumuzun fiziki durumundan da şikayetçi olarak, "Arda şayet kadroda sabit bir yer edinmek istiyor ve oyunda daha fazla dakikaya sahip olmayı düşünüyorsa o zaman kalitesini yükseltmeli" sözleri etti.



Atletico Madrid'de orta sahada Arda Turan'ın varisi olarak gösterilen ve İspanya genç milli takımda 10 numarayı giyen Oliver Torres, Atletico de Madrid'de geçtiğimiz dönem kadroda kendisine yeterince yer bulamaması nedeni ile Portekiz'in Porto kulübüne kiralık verilmişti.


#arda turan
#oliver
#Atletico Madrid
9 yıl önce