|

Emre Uslu sıkıştı: 'FETÖ'cü değil analistim' taktiği

Fetullahçı Terör Örgütü'nün tetikçilerinden Emre Uslu'nun yurtdışındaki yaptırımlardan kurtulmayı hedeflediği öne sürüldü. Kendisini FETÖ ile bağlantısız gibi göstermeye çalışan Uslu, bu uğurda ekürisi terörist Tuncay Opçin ile sosyal medyada sert tartışmalara girmekten de çekinmiyor.

Yeni Şafak
19:37 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:39 - 10/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Emre Uslu
Emre Uslu

FETÖ'nün emniyet imamlarından olan Emre Uslu ile Tuncay Opçin'in Twitter tartışmalarının altından, yurtdışındaki yaptırımlardan kurtulma isteği çıktı.



İddialara göre Uslu, kendisini FETÖ ile bağlantısız gibi göstererek, yurtdışındaki yaptırımlardan kurtulmayı hedefliyor. Sosyal medya üzerinden operasyon çeken Uslu ve Opçin'in son dönemde Twitter üzerinden yaptıkları tartışmaların temelinde 'terörist değilim' algı oluşturmaya çalıştığı iddia edildi.



"TERÖRİST DEĞİLİM" ALGISI


Son dönemde yaptığı kirli algı operasyonlarıyla da tepki çeken Uslu, sosyal medya üzerinden hesaplarına bakıp analiz eden birisi olduğu izlenimi vermeye çalışıyor. Uslu bu sayede, FETÖ üyesi olmadığını, sadece dışarıdan gözlemleyen biz analist olduğu imajı çiziyor. Böylece objektif görünerek yalan haberlerine meşruiyet kazandırmayı amaçlıyor.


#Emre Uslu
#FETÖ
#Tuncay Opçin
7 yıl önce