|

Erdoğan'dan Çin'de liderlerle aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kuşak ve Yol Forumu'nun açılış törenindeki konuşmasından sonra diğer liderlerle aile fotoğrafı çektirdi. Liderlerin aile fotoğrafında ev sahibi olan Çin Devlet Başkanı Şi'nin bir tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan yer alırken, diğer tarafında Rusya Devlet Başkanı Putin hazır bulunması dikkat çekti.

Yeni Şafak
09:57 - 14/05/2017 Pazar
Güncelleme: 19:21 - 14/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Erdoğan'dan Çin'de liderlerle aile fotoğrafı
Erdoğan'dan Çin'de liderlerle aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuşak ve Yol Forumu'nun açılış törenindeki konuşmasından sonra diğer liderlerle aile fotoğrafı çektirdi.

Pekin Olimpiyat Merkezi'ndeki Çin Ulusal Kongre Merkezi'nde düzenlenen, "Kuşak ve Yol Forumu"nun açılış töreninde sırasıyla Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres birer konuşma yaptı.

Erdoğan, konuşmasının ardından diğer liderlerle aile fotoğrafı çektirdi.



Fotoğraf çekimi sırasında ev sahibi olan Çin Devlet Başkanı Şi'nin bir tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan yer alırken, diğer tarafında Rusya Devlet Başkanı Putin hazır bulundu.

Liderler daha sonra forum kapsamında yapılacak Üst Düzeyli Diyalog Toplantısı'na iştirak etti.

Ayrıca liderler Büyük Halk Meclisi'nde verilecek akşam yemeğinde yer alacak.

Açılışına 29 ülke liderinin katıldığı "Kuşak ve Yol Uluslararası İşbirliği Forumu"nu, 130 ülke ve 70 uluslararası kuruluştan bin 500 delege izledi.

#Çin
#Rusya
#Türkiye
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Putin
7 yıl önce