|

Erdoğan'ın aracının plakası dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki İstiklal Camii'nde kıldı. Erdoğan'a ilgi yoğundu. Cumhurbaşkanına tahsis edilen aracın plakası dikkat çekti.

Yeni Şafak
12:02 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 09:05 - 31/07/2015 Cuma
AA

Erdoğan, Cakarta'ta Endonezya Milli Güvenlik Enstitüsünü ziyaretinin ardından dünyanın en büyük dördüncü camisi olarak kabul edilen ve Endonezya'nın simgelerinden İstiklal Camii'ne geçti.



Endonez ve bazı Türk vatandaşlarının sevgi gösterileri arasında camiye girenCumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını burada kıldı. Camideki İslami eserleri ve Kur'an-ı Kerimleri inceleyen Erdoğan, bazı Endonez vatandaşlarının isteğini kırmayıp, hatıra fotoğrafları çektirdi.



Cami çıkışında kendisine eşlik eden Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Khalla tarafından uğurlanan Erdoğan'a, heyetinde yer alan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin de eşlik etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılırken, kendisine "hoşgeldiniz" diye seslenen Endonez ve Türk vatandaşlarını da el sallayarak selamladı.



#Cakarta
#Endonezya
#Erdoğan
9 yıl önce
default-profile-img