|

Facebook ofisinde bomba alarmı

Facebook'un Menlo Park Ofis Kampüsü'nde bomba ihbarı sebebiyle arama yapıldığı belirtildi. Menlo Park Polis Merkezinden Nicole Acker yaptığı açıklamada, Facebook merkezindeki binaların bomba tehdidi nedeniyle güvenli bir şekilde tahliye edildiğini açıkladı.

Yeni Şafak
07:14 - 12/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:54 - 12/12/2018 Çarşamba
Diğer
Facebook kampüsü, Menlo Park
Facebook kampüsü, Menlo Park

Facebook'un ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Menlo Park merkez kampüsündeki binalardan biri için bomba ihbarı yapıldı. İhbar sebebiyle kampüsteki tüm binalar boşaltıldı.

Instagram binası da orada

Facebook’un Menlo Park kampüsünde, Instagram’ı ve Facebook çalışanlarını barındıran bir bina, bildirilen bomba tehdidi sonrasında Salı gecesi tahliye edildi.

Polis, Sabah 6.06'dan itibaren 200 Jefferson'daki bir binanın boşaltıldığını bildirdi.


"Güvenli bir şekilde tahliye edildi"

Menlo Park Polis Merkezinden Nicole Acker yaptığı açıklamada, Facebook merkezindeki binaların bomba tehdidi nedeniyle güvenli bir şekilde tahliye edildiğini açıkladı.

Acker, Menlo Park'taki Instagram ve Facebook çalışanlarının bulunduğu Facebook merkezine yapılan bomba tehdidine karşı gerekli önlemleri alarak kampüsteki birkaç binanın tahliye edildiğini ve araştırmaların devam ettiğini belirterek, herkesin güvende olduğunu söyledi.




#Facebook
#bomba
#ABD
5 yıl önce
default-profile-img