|

Cumhurbaşkanı Erdoğan sergi gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç ile birlikte Bosna Hersek Parlamentosu'nda açılan Anadolu Ajansı (AA) BHS Servisinin fotoğraf sergisini gezdi.

Yeni Şafak
12:45 - 21/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:50 - 21/05/2015 Perşembe
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te

Bir günlük resmi ziyaret kapsamında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'teki küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek üzere Türkiye tarafından tahsis edilen 50 milyon avroluk ikinci kredi hattının tanıtımı ve ilk 50 projenin imzası törenine katıldı. Tören sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Üç'lü Devlet Konseyi üyesi İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Kurulu Başkanı Denis Zvizdiç ile parlamento binasında açılan AA BHS Servisinin fotoğraf sergisini gezdi.



AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilere sergide yer alan 38 fotoğraf hakkında bilgi verdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerin en fazla ilgisini çeken fotoğraf Bosna Hersek'te geçen yıl meydana gelen sel felaketinde çekilen ve Bosna Hersek Posta (BH Posta) idaresi tarafından pul olarak basılan resim oldu.



Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Bosna Hersek Posta idaresi tarafından geçen yıl mayıs ayında meydana gelen selin yıl dönümü dolayısıyla basılan özel posta pulunu takdim etti.



#Şenol Kazancı
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Anadolu Ajansı (AA)
#BHS Servisi
9 yıl önce