|

Kardeşlik için ok attılar

4. Uluslararası Fetih Kupası’nın tanıtım toplantısı Saraybosna’da gerçekleşti. Toplantıya katılan Dünya Etno Sporları Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da tarihi Hüsrev Bey Medresesi’nin bahçesinde kardeşlik ve barış için “Ya Hak” diyerek hedefe ok atışı gerçekleştirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:46 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Okçular Vakfı tarafından bu yıl 4'üncü kez düzenlenecek Uluslararası Fetih Kupası'nın tanıtım toplantısı Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da gerçekleşti. Gazi Hüsrev Bey Medresesi'nde düzenlenen toplantıya, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Dünya Etno Sporları Konfederasyonu Başkanı N. Bilal Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay da katıldı.



MEDENİYETİMİZİN İZLERİ


Okmeydanı Spor ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, geçtiğimiz yılki Fetih Kupası için ilk okun Hakkari'den fırlatıldığını hatırlattı. Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Dünya Etno Sporları Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da Okçular Vakfı'nın tarihi misyon üstlendiğini söyleyerek başladığı konuşmasında, okçuluk sporunun gelecek nesillere aktarılmasının önemine değindi. Fetih Kupa'sında 44 ülkeden 455 sporcu dereceye girmek için yarışacak. Organizasyon yarın yapılacak finallerle sona erecek.


#Dünya Etno Sporları
#Uluslararası Fetih Kupası
#Hüsrev Bey Medresesi
#Bilal Erdoğan
8 yıl önce