|

Kudüslü yönetmenin evi tekrar inşa edildi

Kudüslü yönetmen Muhammed Fatih’in işgalci İsrail tarafından yıkılan evi, gönüllerin el ele vermesiyle kısa süre içerisinde tekrar inşa edildi. Yıkılan ve tekrar yapılan evinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Fatih, destek veren herkese teşekkür etti.

Yeni Şafak
17:34 - 18/08/2017 Friday
Güncelleme: 18:25 - 18/08/2017 Friday
Yeni Şafak
Kudüslü yönetmenin evi tekrar inşa edildi.
Kudüslü yönetmenin evi tekrar inşa edildi.

İşgalci İsrail’in evini yıktığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mescid-i Aksa şiiri okuduğu kısa filmle tanınan Kudüslü yönetmen Muhammed Fatih’in evi gönüllülerin el ele vermesi ile tekrar inşa edildi.

Hemen her gün ürettiği suni gerekçelerle Kudüs'te yaşayan Filistinlilerin evlerini yıkan İsrail, geçtiğimiz günlerde Kudüslü genç yönetmen Muhammed Fatih'in evini de yıkmıştı.


Fatih'in evi, İsrail dozerleri tarafından yerle bir edilmesinin ardından, sosyal medya üzerinden bir araya gelen gönüllüler el birliği ile evi tekrar inşa etti.

Genç yönetmen, evinin yeniden inşasını kare kare fotoğraflayarak kendisine maddi manevi destekte bulunan herkese sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.


Muhammed Fatih kimdir?

El Halil'de Makine mühendisliği okurken ülkesine bu yolla daha çok faydası dokunacağını düşünerek sinema televizyon okumaya karar veren Muhammed Fatih, aldığı yönetmenlik ve prodüksiyon eğitimi sonrası çektiği kısa filmlerle uluslararası birçok festivalden ödülle döndü.

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nin düzenlediği 'Kudüs'ten Misafirimiz Var' programına konuk olan genç yönetmen, Kudüs'ün, Mescid-i Aksa'nın ve Filistinli gençlerin seslerini İmam Hatip gençliğine aktardı. 28 Kasım Cumartesi akşamı, Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.



#Mescid-i Aksa şiiri
#Kudüslü yönetmen
#Muhammed Fatih
7 years ago