|

Müslüman mühendise İslamafobik saldırı

Batı'da son dönemde artan İslamofobik saldırılara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. ABD'nin Virginia eyaletinde inşa edilecek yeni bir caminin projesini anlatan Müslüman mühendise, İslam düşmanı bir adam sözlü saldırıda bulundu. İslam düşmanı ABD'li, mühendisin sözünü bölerek "Tüm Müslümanlar teröristtir" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Yeni Şafak ve
14:50 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 17:02 - 1/12/2015 Salı
Yeni Şafak

11 Eylül saldırılarından sonra başlayan ve Charlie Hebdo saldırılarıyla tırmanışa geçen İslamafobi, IŞİD'in saldırılarıyla zirveye çıktı.



IŞİD üzerinden Müslümanlara yapılan çirkin kampanyaya her gün bir yenisi daha eklenirken, ABD'de skandal görüntüler ortaya çıktı. Virginia eyaletinde yeni bir caminin inşasını anlatan Müslüman mühendis Samer Shalaby, sunum yaptığı sırada İslam düşmanı ABD'li adamın saldırısına uğradı.





Tüm Müslümanların terörist olduğunu söyleyen provokatör çirkin ve saygısız sözler sarf ederek sözlü saldırılarına devam etti.



İslam'ı ve ona ait hiçbir şeyi şehrinde istemediğini sözlerini ekleyen adam, sunum yapan Mühendis Shalaby'a “Çeneni kapat, sesini duymak istemiyorum" şeklinde skandal ifadeler kullandı.










#ABD
#Virginia
8 yıl önce