|

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli hava durumu-Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli hava durumu tahminlerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerini ve Trakya bölgesi için yapılan değerlendirmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:42 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:52 - 25/09/2017 Pazartesi
AA
Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli hava durumu-Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli hava durumu-Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Edirne'de akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor. Ayrıcak Tekirdağ ve Kırklareli'nde de hafta içi yağış görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Edirne'de sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. işte hava durumu tahminleri.

Akşam saatlerinden sonra etkili olması ve metrekareye 21 ile 50 kilogram düşmesi beklenen yağışın çarşambaya kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Tekirdağ'da
Salı ve Çarşamba günleri beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, il genelinde aralıklarla kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Kırklareli'nde
Salı ve Çarşamba günleri beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, doğusunda çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olmak üzere il genelinde aralıklarla kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
#Edirne
#Meteoroloji Genel Müdürlüğü
#Meteorolojik Uyarı
#sağanak
#hava durumu
#Tekirdağ
#kırklareli
6 yıl önce
default-profile-img