|

Edirne'de 115 kaçak ve sığınmacı yakalandı - Edirne haber

Edirne'de 115 kaçak ve sığınmacının yakalandığı bildirildi. Alınan son bilgilere göre, yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 115 kaçağın ihbar üzerine jandarma ekipleri tarafından yakalandığı ve işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.

Yeni Şafak
17:08 - 27/07/2016 الأربعاء
Güncelleme: 14:19 - 27/07/2016 الأربعاء
AA

Edirne'de 115 kaçak ve sığınmacının yakalandığı gelen son bilgiler arasında. Edirne'deki en güncel gelişmeleri ve haberleri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



Edirne'de yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 115 kaçak ve sığınmacı yakalandı.



Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, sınır köyleri, Uzunköprü ilçesi ile Bosna, Kemalköy ve Üyüklütatar köylerinde çalışma gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen Afganistan, Irak, Pakistan, İran ve Suriye uyruklu 115 kişi yakalandı.



Kaçak ve sığınmacılar, işlemlerinin ardından Edirne Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.




Kırklareli'nde 68 kaçak yakalandı


Kırklareli'nde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkma hazırlığı yapan 68 kaçak yakalandı.



Alınan bilgiye göre, Demirköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bulgaristan sınırında yasa dışı şekilde yurt dışına çıkma hazırlığı yapan iki ayrı grubu tespit etti.



Ekiplerce düzenlenen operasyonda, Afganistan uyruklu 68 kişi yakalandı. Kaçaklar jandarmadaki işlemlerinin ardından Kırklareli Göç İdaresi Müdürlüğüne götürüldü.






#kaçak
#sığınmacı
#Edirne
٪d سنوات قبل