|

Edirne’de sıcak hava zor anlar yaşattı! Edirne hava durumu

Edirne merkezde 38 dereceye ulaşan sıcaktan bunalan vatandaşlar, ağaç gölgelerinde vakit geçirdi. Edirne hava durumu raporunu ve son gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:18 - 26/07/2017 الأربعاء
Güncelleme: 18:23 - 26/07/2017 الأربعاء
IHA
Edirne’de sıcak hava zor anlar yaşattı! Edirne hava durumu
Edirne’de sıcak hava zor anlar yaşattı! Edirne hava durumu

Edirne merkezde 38 dereceye ulaşan sıcaktan bunalan vatandaşlar, ağaç gölgelerinde vakit geçirdi. Sıcak ve bunaltıcı hava Edirnelileri olumsuz etkiledi. Sıcaktan bunalanlar kendilerini sokağa atarak ağaç gölgelerinde vakit geçirdi. Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlar, ağaç altındaki bankları tercih etti. Sokak köpekleri de gölgelerde yatarak dinlendi.

Öte yandan, Meteoroloji verilerine göre Edirne’de yarın sağanak yağmurla birlikte hava sıcaklığının 5 derece düşmesi bekleniyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile zamanla Trakya ve Batı Karadeniz çevrelerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden, Marmara ve güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

#Edirne
#hava durumu
#sıcak hava
٪d سنوات قبل