|

Efsane Note 7 ne kadar? İşte Note 7 fiyatı ve özellikleri!

Samsung Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı ile ilgili en güncel bilgiler bu yazımızda. Galaxy Note7, Dual Pixel teknolojisi kamera özelliği, eğlence ve donanım özellikleri ile adından sıkça bahsedilecek olan Note 7 Türkiye fiyatı belli oldu. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve 153.5 x 73.9 x 7.9 mm / 169 gr ağırlığı ile iPhone 7 ile büyük bir rekabet içerisinde olacak. İşte Note 7 fiyatı ve özellikleri!

Yeni Şafak
16:30 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 13:45 - 23/08/2016 Salı
Diğer

Samsung Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı ile ilgili en güncel bilgiler bu yazımızda. Galaxy Note7, Dual Pixel teknolojisi kamera özelliği, eğlence ve donanım özellikleri ile adından sıkça bahsedilecek olan Note 7 Türkiye fiyatı belli oldu. Exynos 8890 (Quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.6 GHz) işlemci, 12-megapiksel kamerası ve 4K çekimi ile son yılların en popüler telefonu arasında yer alması bekleniyor. Bu haberimizde

fiyatı ve özellikleri detaylarını sizlerle paylaştık.



Samsung'un yeni phableti Galaxy Note 7'yi bekleyenler artık mutlu sona çok yakın. Tasarımı ve özellikleri ile büyük beğeni toplayan telefon, 26 Ağustos itibarıyla Türkiye'de satışa sunuluyor. Bildiğiniz üzere Avrupa ve Amerika'da

850 dolar

dan satışa sunulan telefonun, Türkiye satış fiyatı tahmini rakamlar dışında kesin olarak belli değildi.





Bugün ise Note 7'nin Türkiye lansmanında ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Gelmiş geçmiş en pahalı Samsung olan Galaxy Note 7 ülkemizde 3,599 liradan satışa çıkıyor. Ayrıca birkaç hafta önce yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi ön sipariş verenler, bu fiyata sadece telefona değil, Gear VR sanal gerçeklik gözlüğüne de ücretsiz sahip olacak. Bunun yanı sıra dev oyun paketi de ücretsiz olarak indirilebilecek.



Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı


- Galaxy Note7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde en üst düzeyde güvenlik sunuyor.



- Sürekli iş ve oyun arasında kesintisiz geçişler yaparak telefonunuza bağlı olduğunuzda, hepsi ile başa çıkmak için yeterince büyük bir telefona ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden Galaxy Note 7 tasarlanmış.



- Arkadan öne doğru uzanan kavislerden tutulacak biçimde tasarlandı.



- Neredeyse çerçevesiz ekranla daha fazla alan ve işlev sunacak biçimde tasarlandı.



- Kuralları değiştiren S Pen ile vazgeçilmez olacak biçimde tasarlandı



Note 7 Donanım özellikleri


Donanımı en gelişmiş yazılımlarla çalışmak üzere özel olarak geliştirilen Galaxy Note7 ile en iyi eğlence deneyimini yaşamaya hazır olun. Gerçekçi HDR videoların ve harika grafiklere sahip Vulkan destekli oyunların keyfini çıkarın. Galaxy Note7 söz konusu olduğunda daha azıyla yetinmeniz gerekmez.



Note 7 Eğlence özelliği


Hayatımız ve işimiz telefonumuzda olduğu için telefon güvenliği çok önemlidir. Ancak güvenlik, kullanıcıya zahmet vermemelidir, bu yüzden Galaxy Note7 kilitli kalmak ve içindeki verileri meraklı gözlerden korumak için en kullanışlı ve en güvenli yollardan birini kullanır: İris taraması; çünkü gözler yalan söylemez.



Note 7 Kamera


Galaxy Note7, Dual Pixel teknolojisini kullanarak görüntüleri gözümüzle gördüğümüz kalitede yakalar. Dual Pixel Sensör, daha parlak F1,7 lens ve daha büyük 1,4 µm piksel kombinasyonu sayesinde, az ışıktan ani hareketlere kadar tüm zor koşulların üstesinden başarıyla gelir. Böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde dilediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.



Samsung Galaxy Note 7, 26 Ağustos tarihinde raflarda yerini alacak.



İşte Samsung Galaxy Note 7'nin tüm özellikleri:


  • İşletim sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow
  • Boyutlar: 153.5 x 73.9 x 7.9 mm / 169 gr ağırlık
  • Ekran: 5.7-inç 1440 x 2560 Super AMOLED ekran / %78 ekran-gövde oranı
  • İşlemci: Exynos 8890 (Quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.6 GHz)
  • Grafik işlemci: Mali-T880 MP12
  • RAM: 4GB
  • Depolama alanı: 64GB - Arttırılabilir hafıza (256 GB)
  • Arka Kamera: 12-megapiksel f/1.7 OIS, Çift-ton LED flaş, 4K video kayıt
  • Ön Kamera: 5-megapiksel f/1.7
  • Batarya: 3.500 mAh
  • Diğer Özellikler: USB Type-C bağlantı, Hızlı şarj, Parmak izi okuyucu, İris tarayıcısı, IP68 suya ve toza dayanıklı
#Samsung Galaxy Note 7
#Galaxy Note 7
#Note 7 fiyatı
#Note 7 özellikleri
8 yıl önce