|

2. el otomobil satış günleri başlıyor

CNR EXPO Yeşilköy'de 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek etkinlikte 10 bin ila 10 milyon lira arasında değişen fiyatlara otomobiller satılacak

Yeni Şafak
17:14 - 2/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:28 - 2/09/2015 Çarşamba
AA

2. El Otomobil Satış Günleri, 11-20 Eylül tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.



CNR EXPO'dan yapılan açıklamaya göre,150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek etkinlikte fiyatı 3 milyon avro olan Intercity'nin LaFerrari'si de sergilenecek.



Aralarında DRD Derindere, Intercity, Renault İnanlar, Borusan Manheim, Bika, LeasePlan, Hyundai Erk'in de yer aldığı pek çok otomotiv firmaları BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Renault, Hyundai, Toyota, Fiat, Citroen, Alfa Romeo, Mazda, Peugeot, Suzuki, Ford, Honda, Ssangyong gibi otomobil markalarını görücüye çıkaracak.



Her kesimden otomobil tutkunlarının bütçesine hitap etmeyi amaçlayan "2. El Otomobil Satış Günleri"nde 10 bin ila 10 milyon lira arasında değişen fiyatlara otomobiller satılacak. Etkinlikte, Kurban Bayramı'nın da etkisiyle otomobil satışlarının da iyi olması bekleniyor.



Noter ve bankacılık işlemleri fuar alanında yaptırılabilecek


Otomobil almaya karar veren ziyaretçi, ihtiyacı olabilecek bankacılık ve noter işlemlerini fuar alanında çözebilecek.Müşteri, alacağı otomobil için krediye ihtiyaç duyarsa alanda hazır bulunan banka yetkililerinden kredi temin edebilecek. Yine alanda hazır bulunan noterden de alım-satım işlemlerini tamamlanabilecek. Fuar kapsamında verilecek hizmetlerle ziyaretçilerin yorucu bürokratik işlemlerden kurtulması da hedefleniyor.



20 Eylül'e kadar açık kalacak etkinlikte, motosiklet, ticari araçlar, karavan, oto aksesuarları, lastik, akü ve oto bakım şirketlerinin de yer alması bekleniyor.

#CNR EXPO
#2. El Otomobil Satış Günleri
#Otomobil
9 yıl önce