|

4 kişi öldü, üretime ara verildi

Oyak Renault fabrikası işçilerini taşıyan servisin karıştığı kazada 4 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine fabrika yönetimi üretimi geçici olarak durdurmaya karar verdi. İşçilere üretime ara verildiğine dair bilgi SMS ile gönderildi.

Yeni Şafak
14:15 - 2/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:50 - 2/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Oyak Renault fabrikası
Oyak Renault fabrikası

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Mudanya Yolu olarak bilinen Sanayi Caddesi üzerinde üzerinde meydana gelen kazada Oyak Renault fabrikasının işçilerini taşıyan servis aracının kaza yapması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

Kaza gündüz vardiyasından çıkan işçileri taşıyan 16 S 2106 plakalı midibüse, İhsaniye Metro istasyonu yanında Cemal Gökhan Çalışkan yönetimindeki 16 SJT 66 plakalı aracın çarpması sonucu meydana geldi. Çarpma sonrası işçi servisi 16 UAU 77 plakalı aracın üzerine devrilerek taklalar attı.

AĞACA SAPLANDI

İşçi servisine çarpan 16 SJT 66 plakalı siyah araç da kontrolden çıkarak yaya yolunda bulunan ağaca saplandı. İşçi servisi ve altına aldığı araç yolda bir süre sürüklendikten sonra metro istasyonun duvarına çarparak durdu.

4 ÖLÜ, 11 YARALI

Kazayı gören vatandaşlar 112 ve 155 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis, 112 Acil Servis ve AFAD ekibi sevk edildi. Kaza sonucu işçi servisinin altında kalan Hakan Şibay (43), Mesut Güney (41), Güray Kanşıra ve ağaca saplanan araçta bulunan Neslihan Namlucuoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

İşçi servisinde ve diğer araçlarda bulunan toplam 11 yaralı ise olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

ACI OLAY SONRASI ÜRETİME ARA VERİLDİ

Kazanın ardından fabrikadan işçilere üretime ara verildiğine dair SMS gönderildi.

Gönderilen mesajda, "Bu gece servislerimizden birinin geçirdiği trafik kazasında acı kayıplarımız ve yaralanan arkadaşlarımız olmuştur. Bu doğrultuda 08 - 16 ve 16 - 24 mesaileri iptal edilmiştir. Detaylı duyurulular paylaşılacaktır. Başımız sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

#Bursa
#Kaza
#Oyak Renault
6 yıl önce