|

400 kişi istihdam edilecek

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine Düzağaç Belde Belediyesi'nin destekleri ile 400 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikası kuran şirket yetkilisi Deniz Özalan, Afyonkarahisar halkı ile bir arada çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Yeni Şafak
14:37 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:40 - 4/05/2016 Çarşamba
IHA
400 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasına personel bulmak için İŞKUR harekete geçti.
400 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasına personel bulmak için İŞKUR harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen fabrika ile ilgili bilgiler veren şirket yetkilisi Deniz Özalan, yolların kesiştiği Afyonkarahisar'da tekstil fabrikası kurmanın önemine değindi. Fabrikanın kurulumundan faaliyetine kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Özalan, özellikle Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç'ın büyük katkılarının olduğunu belirtti.



Belediye Başkanı Işıklı'nın fabrikanın kurulmasında Sinanpaşa ve Afyonkarahisar protokolünün destekleri ile güzel bir hizmete imza attığını aktaran Özalan, Düzağaç beldesi ile Sinanpaşa ilçesindeki belde ve köylerdeki vatandaşlara iş sahasının oluşturulduğunu belirtti. Özellikle İş-Kur İl Müdürlüğü aracılığı ile fabrikanın personel eksikliğinin giderildiğini hatırlatan Özalan, Afyonkarahisar halkının fabrikalarına sahip çıkmalarından dolayı da büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.



Afyonkarahisar'ın istihdamına ve işsizliğin giderilmesine bir nebzede olsa omuz vermek için Düzağaç Beldesine yatırım yaptıklarını belirten Özalan konuşmasını şöyle sürdürdü:



“Fabrikamızın kurulmasından açılışına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Muammer Işıklı fabrikanın kurulmasında büyük emek sarf etti. Fabrikada çalışacak personel konusunda İş-Kur İl Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ediyoruz. Müdürümüz Erdem Ünlüyalvaç bizzat bizimle yakından ilgileniyor. Şuan için 400 kişiye istihdam sağlanıyor. İlerleyen dönemde fabrika büyüyerek personel sayısı da artacak."

#Afyonkarahisar
#Sinanpaşa
#Tekstil
#İŞKUR
8 yıl önce