|

500 lira nakitle ev

TOKİ Başkanı, alt gelir sınıfından insanların da ev sahibi olabileceğini söylerken, "Ankara’da 400-500 nakitle TOKi’den ev almak isteyen vatandaşlarımız hemen alabilir" dedi.

Yeni Şafak
13:56 - 10/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:31 - 10/06/2017 Cumartesi
AA
TOKİ Başkanı: Ankara’da alt gelir sınıfından konut isteyen vatandaşımıza şuan en az 3-4 alternatif sunabiliriz.
TOKİ Başkanı: Ankara’da alt gelir sınıfından konut isteyen vatandaşımıza şuan en az 3-4 alternatif sunabiliriz.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, büyük şehirlerde yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi vererek, İstanbul’da ürettikleri konutlarda önceliklerinin kentsel dönüşüm odağında kullanmak olduğunu söyledi.

Üretikleri konutları, belediyeler aracılığıyla şehir merkezlerinde oturan, eskimiş konutlarda oturan ya da donatı alanlarında oturan insanlara vermek istediklerine dikkati çeken Turan, "İstanbul ölçeğinde bu hassasiyetle hareket ediyoruz ama Ankara’da alt gelir sınıfından konut isteyen vatandaşımıza şuan en az 3-4 alternatif sunabiliriz. Ankara’da 400-500 nakitle TOKi’den ev almak isteyen vatandaşlarımız hemen alabilir." açıklamasını yaptı. Turan, İzmir için de ciddi bir çalışma yaptıklarını, Torbalı, Ödemiş, Selçuk, Kemalpaşa, Kınık, Bayındır gibi birçok ilçesinde yerel mimariye ve yatay mimariye uygun büyük çaplı projeler geliştirdiklerini söyledi.

#TOKİ
#Ankara
#Konut
7 yıl önce