|

7. İstanbul Finans Zirvesi Başlıyor

Ana teması "Jeopolitik Riskler ve Finans" olarak belirlenen zirve 6-7 Eylül'de gerçekleşecek.

Yeni Şafak
17:25 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:31 - 29/08/2016 Pazartesi
AA
Zirvenin ana teması "Jeopolitik Riskler ve Finans" olarak belirlendi.
Zirvenin ana teması "Jeopolitik Riskler ve Finans" olarak belirlendi.

Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere, küresel anlamda önde gelen pek çok kurum ve kuruluş temsilcisine önemli iş birliği fırsatları sunan İstanbul Finans Zirvesi (IFS), bu yıl 6-7 Eylül 2016'da Conrad İstanbul Bosphorus'da gerçekleştirilecek.



IFS'den yapılan açıklamaya göre, Başbakanlık himayelerinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek zirve, dünya ekonomisine yön veren pek çok karar alıcı, özel sektör temsilcisi ve akademisyene 2 gün boyunca ev sahipliği yapacak.



Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu zirvenin ana teması "Jeopolitik Riskler ve Finans" olarak belirlendi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz moderatörlüğünde birçok siyasi görüşten ekonomistin katılımıyla gerçekleştirilecek "Kısa ve Orta Vadede Bölge Ekonomisi" oturumunda, bölge ekonomileri ele alınacak.



Zirvenin 2'nci gününde düzenlenecek oturumda ise AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Faik Öztrak ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Erhan Usta konuşmacı olarak yer alacak.



İstanbul Finans Zirvesi, 7 yıldır olduğu gibi birçok uluslararası yayın organı tarafından takip ediliyor.




#İstanbul Finans Zirvesi
#Cevdet Yılmaz
8 yıl önce