|

8 ayrı bölgede milyarlık 8 proje

Gayrimenkulde hedef büyüten Ortadoğu Grup, sekiz projede toplam 3 bin 200 konut inşa edecek. 2018'in ortasına kadar Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde başlatılacak projelerin yatırım değeri 1 milyar lirayı aşacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/09/2017 Pazar
Güncelleme: 01:04 - 10/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
8 ayrı bölgede milyarlık 8 proje
8 ayrı bölgede milyarlık 8 proje

Bugüne kadar binlerce konut geliştiren Ortadoğu Grup, yeni projeler için kolları sıvadı. Yapım ve proje aşamasında olan toplam 500 bin metrekare inşaat alanında proje geliştiren şirket, bu yılın son çeyreğinde ve önümüzdeki yılın ilk yarısında 8 proje yapacak. Projelerin toplam arazi büyüklüğü 110 dönüm olarak hesaplanıyor. Yeni projelerde inşa edilecek konut sayısı 3 bin 200 olacak. 1 milyar liranın üzerinde yatırımla inşa edilecek projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

İlk kazma Sancaktepe’ye

Sancaktepe’deki Resim İstanbul projesinin karşısında 32 dönümlük arsaları olduğunu belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, buraya 500 konuttan oluşan bir proje geliştirdiklerini söyledi. Buranın tahmini yatırım değerinin 400 milyon lira olduğu bilgisini veren Mehmet Gür, “Bu projeyle birlikte Sancaktepe’ye toplamda 2 bin konut kazandırmış olacağız. Yine yıl içerisinde Kağıthane’de 2, Eyüp’te de 2 olmak üzere toplam 4 proje yapacağız. Kağıthane’de yapacağımız projeler yaklaşık 5 bin 600 metrekarelik bir alan üzerinde ve toplam 535 daireden oluşacak. Eyüp’te hayata geçirmeyi planladığımız diğer 2 proje ise toplam 17 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Bu projedeki daire sayısı ise yaklaşık 650 adet olacak” dedi.


3 projede satışlar sürüyor

Şirketin inşa ettiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin yapıldığı ve geçtiğimiz ay Ferhat Göçer konseriyle Resim Club sosyal tesis açılışının yapıldığı projede dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim uygulanıyor. Mod İstanbul projesinde yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat uygulaması dikkat çekiyor Ortadoğu Grup’un bir diğer projesi olan Yeni Nesil Eyüp’te de indirim oranı yüzde 15 olarak veriliyor.


#Proje
#Emlak
#Konut
7 yıl önce
default-profile-img