|

Albayrak’tan iftiralara yanıt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı Ahmet Özel, müvekkilinin yurt dışındaki hiçbir bankada hesabı bulunmadığını bildirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 06:54 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Albayrak’tan iftiralara yanıt
​Albayrak’tan iftiralara yanıt

Özel, Almanya’da yayınlanan Der Spiegel dergisine ait Spiegel Online internet sitesinde yayınlanan bir makalede Bakan Albayrak’a yönelik birtakım asılsız iddialara yer verildiğini belirtti. Bugüne kadar Türkiye aleyhtarı birçok yayına imza atan gruba ait sitedeki makalede Albayrak’ın, sözde Dubai’de bulunan yüklü miktarda parasını dolaylı yollardan Türkiye’ye aktarmaya çalıştığının iddia edildiğini bildiren Av. Özel, bu iddianın hiçbir somut delil olmamasına rağmen, Birgün, Cumhuriyet gibi çeşitli gazetelerin internet sayfasında da yayına verildiğini dile getirdi.

İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ

Avukat Özel, başta Spiegel Online olmak üzere Türkçe gazetelerin internet sitesindeki iddiaların da gerçek dışı olduğunu açıkladı. Özel, “Yalan haberlerle yurt içi ve yurt dışındaki Türk vatandaşları kışkırtılmak ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve yöneticilerinin itibarlarına zarar verilmek istenmektedir” ifadesini kullandı.

#Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı
#Berat Albayrak
7 yıl önce