|

Anadolu sermayesi atakta

Anadolu Finans Kurumu PTT ile işbirliği anlaşmasına giderek AFK'nın müşterilerine yönelik hizmet ağını genişletti.

Yeni Şafak
00:00 - 30/09/2001 Pazar
Güncelleme: 18:11 - 7/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Anadolu Finans, faizsiz bankacalık alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Anadolu Finans'ın PTT'nin on-line merkezlerini kullanarak müşterilerine ulaşmasına imkan veren protokol, PTT Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağaşan ile İstikbal Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak arasında imzalandı. Anadolu Finans müşterileri bankacılık hizmetlerini Türkiye'nin her hangi bir yerindeki PTT merkezlerinden on-line olarak yapacaklar.



İstikbal Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, krizin tüm sektörleri vurduğunu belirterek, bundan kurtuluş yolunu ihracatı artırmakta bulduklarını söyledi.



Topluluk altında 8 bin personele iş imkanı verdiklerini Hes Kablo, İstikbal ve Bellona marka ürünlerle 50'ye yakın ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Boydak, "Ekonomik krize rağmen ihracat hedefimizi bu yıl 200 milyon dolar olarak belirledik. İç piyasadaki satışların da önümüzdeki aylarda artmasını bekliyoruz" dedi. PTT ile işbirliğinin çok anlamlı olduğunu belirten Boydak, bu işbirliğinin önemli kazanımlar getirmesini umduklarını ifade etti.



Anadolu Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, önce Kasım, ardından Şubat krizi ile Türk ekonomisinin büyük yaralar aldığını, kurum olarak krizi bekleyerek değil yerinde ve doğru kararlar alarak atlatmaya çalıştıklarını söyledi.



Nacar, "Şirket olarak bu yaşanan sıkıntılı dönemde yara almadık ama yaralanmadan çıkmaya çalışıyoruz. Krizin geçmesini bekleyerek, kriz aşılmaz" dedi.



Kriz ortamında bile 7 şube açtıklarını, PTT ile varılan bu anlaşla sayesinde 706 yeni şubelerinin olduğunu anlatan Nacar, "artık Anadolu Finans müşterilerine bir PTT kadar yakınız" dedi.



PTT-Anadolu Finans işbirliği


Hilton Oteli'nde düzenlenen imza töreninde konuşan PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dursun Dağaşan, PTT ile bir finans kurumunun ilk defa işbirliği yaptığını söyledi. Dağaşan, her kuruluşa eşit mesafede durarak hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydetti.


#PTT
#Anadolu Finans
23 yıl önce