|

Ankaralı işadamlarından teröre tepki

Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısının ardından tüm Türkiye yasa boğulurken, Ankaralı işadamları da yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlediklerini paylaştı.

Yeni Şafak
21:44 - 11/10/2015 Pazar
Güncelleme: 21:48 - 11/10/2015 Pazar
Diğer

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından tüm Türkiye yasa boğulurken, Ankaralı işadamları da yaptıkları açıklamalarla terörü lanetledi, yaraların sarılması için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.



Hain saldırının ardından Ankaralı işadamlarının mesajları şu şekilde:



LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam

Dünyanın lider ülkelerinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin aynı zamanda huzur kenti de olan Ankara'da Cumhuriyet tarihimizin en büyük saldırılarından birini gerçekleştirenler ve arkasındakileri, her şeyini ülkesinin gelişimine feda eden bir iş adamı olarak şiddetle lanetliyorum.



Ersa Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata

Başkent'i dünya ile bütünleştirme noktasında yıllardan beri büyük çaba veren ve çok iyi sonuçlar almaya başlayan biz ve bizim gibi kuruluşlar bu lanet saldırı karşısında motivasyonunu kaybetmeyecek. Hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.



YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya

Bu hain saldırı, sadece o alandaki masum vatandaşlara değil; modern Türkiye'yi kurmak, refahı artırmak, bu topraklarda insanca yaşam alanları sağlamak için adeta çırpınan Ankaralı işadamlarına da yönelik bir saldırı. Kesinlikle bizi yıldıramazlar, biz Ankara'dan başlayarak, tüm Türkiye'yi dünyanın en güzel ülkesi yapmaya kararlıyız.



MFZ Grup Ortaklarından Muhanver Gözüm

Bizler yıllardır huzur inşa ederken, birileri çıkıyor ve dünyanın en huzurlu şehirlerinden biri olan Ankaramızı karalamaya çalışıyor.


Oyuna gelmeyelim, biz hepimiz kardeşimiz. Türkiye büyük bir ülkedir, kimsenin yaptığını yanına bırakmaz.



Şahika Grup Yapı Ortaklarından Murat Altuntaş

Biz büyük hayaller kurarken birileri kalkıyor bizi çok gerilere götürmek istiyor. Bilmiyorlar ki Ankaralılar, iş dünyasına da


yansıttığımız gibi inatçılığı, kararlılığı ve mükemmelliyetçilikleriyle onların arzularına set çekmeyi bilirler.




#iş dünyası
#taziye
#terör
8 yıl önce