|

Ayakkabı fuarı yarın başlıyor

Dünyanın ikinci büyük Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD) ziyaretçilerine 56. kez kapılarını açıyor. Yerli ve yabancı 60 bin sektör profesyonelinin hedeflendiği fuar, Yeşilköy’de bin 500’e yakın markanın katılımı ile yarın başlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 00:07 - 25/09/2016 Pazar
Yeni Şafak

Ayakkabı sektörünün küresel buluşması Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), CNR EXPO Yeşilköy'de 26 Eylül'de başlıyor. Kendi kulvarında dünyanın ikinci büyük fuarı olan AYMOD, bin 500'e yakın markanın katılımı ile gerçekleştirilecek. Ayrıca Güney Afrika, AYMOD Fuarı'na 12 ayakkabı firması ile milli katılım gösterecek. Almanya Ayakkabı ve Deri Ürünleri Derneğini temsilen; kıdemli danışman Elisaveta Gomann da fuarı ziyaret ederek, sektördeki deneyimlerini, fuar katılımcıları ile paylaşacak.



60 BİN SEKTÖR TEMSİLCİSİ


Yerli ve yabancı 60 bin sektör profesyonelinin hedeflendiği fuar, CNR Holding ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) iş birliğinde yapılacak. Önümüzdeki yılın ilkbahar-yaz ayakkabı ve saraciye modellerinin sergileneceği fuarda; Saraciye Sanayicileri Derneği ile yapılan iş birliği neticesinde ilk kez 'Saraciyeciler Sokağı/Özel Bölümü' oluşturulacak. Sektörün önde gelen firmalarının oluşturacağı bu özel bölümde 2017 çanta, bavul, cüzdan ve kemer modelleri ile modası sergilenecek. Ayakkabı ve saraciye modasına yön veren dünyaca ünlü markaların katılımcı olarak yer alacağı AYMOD, 60 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.



Yabancı alıcı akın edecek


AYMOD Fuarı'na İtalya, İspanya, Portekiz, Fransa, Almanya, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Irak, Suudi Arabistan, BAE, Cezayir, Libya, Azarbaycan, Türkmenistan, Bulgaristan, Romanya gibi pekçok ülkeden çok sayıda yabancı alıcının gelmesi bekleniyor.



#Ayakkabı Moda Fuarı
#AYMOD
8 yıl önce