|

Bakan KDV müjdesini verdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı. Önümüzdeki günlerde güzel bir karar ve haber halinde duyurulacak” dedi.

Yeni Şafak
09:07 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 09:16 - 16/12/2017 Cumartesi
AA
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin 500 büyük hizmet ihracatçısı’ ödül törenine katıldı.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KDV KONUSUNU DUYURACAĞIZ"

Törende konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, KDV iadeleri ile ilgili düzenlemede sona yaklaştıklarını ifade ederek, “Maliye Bakanımızın KDV ile ilgili en son söylediği bilgiyi burada söylemeyi unuttum. KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı. Son haline dönüştürerek önümüzdeki günlerde inşallah güzel bir karar ve haber halinde duyurulacak” dedi.

“Türkiye, 2018’de de aynı standartlarda aynı niteliklerde büyümesini sürdürecek”

Türkiye’nin bütün tahminleri tersine çevirerek 2018’de de büyümeye devam edeceğini kaydeden Bakan Zeybekci, “Türkiye bütün tahminleri yani ‘keşke aşağıda olsun’ diye yapılan o tahminlerin tamamını tam tersine çevirerek 2018’de de aynı standartlarda aynı niteliklerde büyümesini sürdürecek. Türkiye ihracatında da 2018 yılında 169 milyar dolarlık orta vadeli programı da aşarak 170 sonrasında da 190-200 milyar dolarlık rakamlara doğru yolculuğunu devam ettirecek” diye konuştu.


#Nihat Zeybekci
#KDV
#Düzenleme
6 yıl önce