|

Başakşehir'e bin 500 yeni konut

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen 3.İstanbul projesi ikinci etapla satışa çıktı. Konsorsiyum üyeleri 2 günde 350 konutu sattıklarını söyledi. Fiyatlar 473 bin liradan başlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:16 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak

ortakları arasında Fuzul Yapı, İtifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese ile Suudi Arabistan kökenli Alzamil bulunan Asaf İş Ortaklığı Başakşehir'e 3.İstanbul'u inşa ediyor. Projede toplam 1500 konut yer alıyor. Konutlar 2+1'den başlayıp 5+1'e kadar çıkıyor. Karma yapıda 3 konut etabı, rezidans, home office blokları, cadde mağazaları ve çarşı bulunuyor. Metrekare başlangıç fiyatı 3 bin 800 lira olarak veriliyor.



Teslimler 2019'da


2019'un ikinci çeyreğinde konut teslimleri yapılması planlanan projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, “Projeye 12 bin ön talep aldık. İlgi baskıya dönüşünce biz de 26 Kasım'da satış ofisimizin kapısını açtık. Bir haftada 5 bin kişi satış ofisini ziyaret etti. İlk etabı oluşturan 350 konutun satışını tamamladık. Lansmana ikinci etap ile çıkıyoruz. Doların 3,5 bandını zorladığı şu dönemlerde projemize bu kadar ilgini olması halkımızın ülkemize olan güveninin bir göstergesidir” dedi.



Alzamil YATIRIM PEŞİNDE


Alzamil'in Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamed Abdullah M.Alzamil, çantalarında yeni yatırımlar için1 milyar dolar bulundurduklarını aktardı.



Ortaklar Kanal İstanbul'a da talip


İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ise, cirolarını 5 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. 3. İstanbul projesinin de bu hedef doğrultusunda yürüttükleri en güçlü yatırım olduğuna vurgu yapan Atilla, bölgedeki diğer yatırımlara da talip olacaklarını aktardı. Atilla, "Ortaklığın Kanal İstanbul için de güç birliği yapacağını ve ihaleye gireceğini söyledi.


#İttifak Holding
#Asaf İş
#Başakşehir
7 yıl önce