|

Borçlar siliniyor

Vergi, prim, trafik cezası MTV, su gibi devlete borcu olan vatandaşlar ilk ödemelerini yapıyor. Vatandaşın faizleri silinirken ana para taksite bölünüyor.

Yeni Şafak
08:22 - 23/07/2017 Pazar
Güncelleme: 08:24 - 23/07/2017 Pazar
Diğer
 SGK prim borçları için ilk taksit 31 Ağustos'a kadar, diğer taksitler de takip eden ikişer aylık dönemler halinde ödenecek.
SGK prim borçları için ilk taksit 31 Ağustos'a kadar, diğer taksitler de takip eden ikişer aylık dönemler halinde ödenecek.

Vergi ve prim affı için başvurular 30 Haziran'da sona ermişti. Şimdi sıra ödemede. 31 Temmuz'a kadar ilk taksit ödenecek. İlk 2 taksidi ödemeyen hakkını kaybedecek. Geçen yılki aftan yararlananlar da 3'üncü taksidi bu ay ödeyecek. Takvim'in haberine göre, vergi, trafik ve idari para cezalarını yapılandırarak taksidi seçenler ilk taksidi bu ayın sonuna kadar yapacak. Ayrıca geçen yılki aftan yararlanarak borcunu yapılandıranlar da 3'üncü taksit ödemesini ay sonuna kadar yatıracak. SGK prim borçları için ilk taksit 31 Ağustos'a kadar, diğer taksitler de takip eden ikişer aylık dönemler halinde ödenecek. Peşin ödemeyi seçenler için de son tarih 31 Ağustos. Başvuru sırasında borcunu taksitler halinde ödeyeceğini beyan edenler, isterlerse yapılandırılan borcun tamamını ilk taksit süresi içinde kapatabilecek. Bu durumda taksit farkı olmayacak.

#Vergi
#Prim
#Af
#SGK
#öDEME
7 yıl önce