|

Cam filminde son kararı Başbakan verecek

Cam filmlerine yönelik nasıl bir yol izleneceği ile ilgili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı yaptıkları ortak çalışmayı tamamladı. Çalışma Başbakan Binali Yıldırım'a sunulacak. Onay verilmesi halinde yeni uygulamanın detayları açıklanacak.

Yeni Şafak
11:07 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:29 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı cam filmi çalışmasını tamamladı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı cam filmi çalışmasını tamamladı.

Araçlara sonradan takılan cam filmine ceza kesilmesine yönelik uygulamanın tartışmalara neden olması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yeni bir çalışma başlatılmıştı.

İKİ BAKANLIKTAN ORTAK ÇALIŞMA!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı
ortak toplantı yaparak nasıl bir uygulama olabileceğine yönelik çalışmalarını tamamladı.


Oluşturulan mutabakat alternatifli olarak Başbakan Yıldırım'a sunulacak ve uygulama Başbakan'ın kararı çerçevesinde açıklanacak.


"CAM FİLMİNDE SON KARARI BAŞBAKAN VERECEK"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Emniyet Genel Müdürlüğü, Sanayi Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanı, ben ve müsteşarlarımız ile bir toplantı yaptık. Bu toplantıda bizim bakanlık ve emniyet görüşlerini söyledi. Emniyet ile bizim mutabakatımız var gibi.
Konsensus sağlanmış bir metni Sayın Başbakanımıza arz edeceğiz. Süleyman Bey ile gideceğiz. Onun talimatlarına göre düzeltip, nasıl talimat veriyorlarsa, onu yayınlayacağız. Son kararı Başbakan verecek
" diye konuştu.
#Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
#İçişleri Bakanlığı
#Cam filmi
#Binali Yıldırım
6 yıl önce