|

Çiftçiye bayram avansı

Konya Şeker, 11,9 milyon lira tutarındaki nakdi avansı çiftçilerin hesabına yatırdı. Şirketin yapmış olduğu avans desteğinin toplamı ise 129 milyon liraya yaklaştı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 07:28 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Çiftçiye bayram avansı
​Çiftçiye bayram avansı

Konya Şeker, çiftçilerin bayramları maddi kaygılardan uzak karşılaması için nakdi avanslarla üreticisini desteksiz bırakmıyor. Tarlanın ekime hazırlanmasıyla birlikte üreticilerine ayni ve nakdi avans desteğini başlatan ve düzenli şekilde avans ödemelerini gerçekleştiren Konya Şeker, her bayram öncesi olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de üreticilerin yüzünü güldürüyor. Bugün, ekim ve bayram avansı olmak üzere toplamda 11 milyon 899 bin lira tutarındaki nakdi avansı üreticilerinin hesabına yatıran Konya Şeker’in bu yıl içerisinde yapmış olduğu avans desteğinin toplamı ise 128 milyon 932 bin lirayı aştı.

GÜÇLÜ ÜRETİCİ
GÜÇLÜ TÜRKİYE

Konuyla ilgili açıklama yapan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Şeker’in birinci önceliğinin üreticinin işini büyütmek ve daha fazla üretime zemin hazırlamak olduğunu belirtti. Konuk, “Güçlü üretici, güçlü Türkiye demektir” diye konuştu.

#Çiftçi
#Avans
#Bayram
7 yıl önce