|

Direkt uçak seferleri başlayabilir

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Ticaret Borsası, Ulaştırma Bakanı'ndan "Diyarbakır'dan direkt yurtdışı uçak seferlerinin başlatılması"nı talep etti.

Yeni Şafak
15:54 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 15:57 - 17/09/2017 Pazar
IHA
​Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Ticaret Borsası (DTB), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la biraraya geldi.
​Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Ticaret Borsası (DTB), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la biraraya geldi.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Ticaret Borsasınca (DTB), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a rapor sonuldu. Raporda, Diyarbakır’dan Avrupa’ya
direk uçuşlar
ın başlatılması, kentten
İstanbul ve Ankara’ya yapılan uçak seferlerinin arttırılması ve çevre yolu
başta olmak üzere devam eden karayolları çalışmalarının planlanan tarihlerde tamamlanması talep edildi.
  • Diyarbakır ve çevre illerin çok sayıda gurbetçisinin bulunduğuna dikkat çekilen raporda, “Bu sebeple dış hatlara da açık olan modern havaalanımızdan, Avrupa’ya direk uçuşların başlatılmasını talep ediyoruz. Bu aynı zamanda turizmimize de büyük destek sağlayacaktır. Diyarbakır’dan Ankara ve İstanbul’a yapılan uçak seferlerinde, bilet fiyatları talep fazlalığı sebebiyle çok yüksek rakamlara çıkmaktadır. Diyarbakır-Ankara ve Diyarbakır-İstanbul uçak sefer sayılarının arttırılmasını ve bilet fiyatlarının makul seviyelere çekilmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
#Diyarbakır
#Uçak
#Ahmet Arslan
7 yıl önce