|

Dövizini Türkiye Finans'ta Değerlendirenler Kazanıyor!

Birikimlerini yabancı para cinsinden değerlendirmek isteyenler hem değerlerine uygun hem de bol kazançlı bir yatırım için yıllardır aynı adreste buluşuyor.

Yeni Şafak ve
11:07 - 5/02/2016 Cuma
Güncelleme: 15:21 - 23/02/2016 Salı
Diğer

Türkiye Finans katılma hesapları, birikimlerinizi güvenle değerlendirmenize ve yüksek kalitedeki bankacılık hizmetlerinden yararlanmanıza olanak sağlarken aynı zamanda avantajlı döviz kâr payı oranları ile yüksek kazanç elde etmenizi sağlıyor.



'ta Akıl Var, Mantık Var, Kazanç Var!



Akıllı Hesap, birikimlerini yeni hesap açarak Türkiye Finans'ta değerlendirmek isteyenlerin, en çok tercih ettiği katılma hesabı. Akıllı Hesap ile dövizinizi harcama planlarınıza göre bir aydan bir yıla kadar dilediğiniz vadede değerlendirebilir, avantajlı kâr payı getirisinden yararlanabilirsiniz. Vade gününden önce kısmi para çekmeniz durumunda bile hesabınızın vadesi bozulmaz ve kalan tutar için vade sonunda kâr payınızı alırsınız.



'ın sunduğu avantajlar bu kadarla da kalmıyor. Avantajlı getirilerin yanı sıra her ay 3 EFT ve 3 havale işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorsunuz.



Türkiye Finans, 1 Şubat 2016 tarihinde 1 yıl vadeli USD cinsinden hesaplar için %2.22, EUR cinsinden hesaplar için %2.14 kâr payı dağıtımı gerçekleştirdi.



*Belirtilen oranlar 01.02.2016 tarihinde %80-%20 kar paylaşım oranlarına denk gelen yıl brüt kar payı oranlarıdır.





#Türkiye Finans
#Akıllı Hesap
8 yıl önce