|

Enerji kaybının reçetesi uzaktan sayaç okuma

Ekonomi Servisi
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 22:50 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Enerji kaybının reçetesi uzaktan sayaç okuma
Enerji kaybının reçetesi uzaktan sayaç okuma

Avea CEO''su Erkan Akdemir, özelleştirmelerle birlikte enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümle birlikte artık enerjideki kayıp kaçakların reçetesinin uzaktan sayaç okuma sistemi ile giderilebileceğini dile getirdi. Avea''nın ev sahipliğinde ''Enerji Özelleştirmeleri ve İletişim Altyapısının Önemi'' toplantısı gerçekleştirildi.

2016'DA YAKINLIK ARTAR

Enerjide dijitalleşmenin sektöre getireceği katkıların ele alındığı toplantıda konuşan Akdemir, başta enerji olmak üzere tüm sektörlerde mobil teknolojilerin yani M2M''in artan önemine dikkat çekti. Akdemir, ''Enerji kayıplarının reçetesi uzaktan sayaç okuma. Avea olarak biz de bu dönüşümün aktif oyuncusuyuz'' dedi. Diğer katılımcılardan Kolin Grup CEO''su Cantekin Dinçerler, 2016''da özellikle rekabette ve müşteriye ulaşmada telekom ve enerjinin çok daha yakın çalışacağını belirtti. Aksa Enerji Genel Müdürü Cüneyt Uygun ise, ''GSM şirketlerinin de, tıpkı bizim gibi yönettiği bir müşteri kitlesi var. Birbirimizin müşteri portföyüne ulaşabileceğimiz yeni işbirliği alanları oluşturmaya başladık'' dedi.

Mobil teknolojilerinin artan rolüne değinen Avea CEO'su Akdemir, enerjideki kayıp kaçağa sayaç okuma sistemini çare gösterdi.

9 yıl önce