|

Enerjik işbirliği

Lukoil, 1 milyar doları bulan Türkiye yatırımlarını, Çanakkale’nin köklü şirketlerinden Miller Holding ile işbirliği yaparak daha da artırdı. Anlaşma ile Lukoil, Miller Holding’e ait 6 istasyonu bayi ağına katarken, 2023 yılında toplam 20 akaryakıt istasyonuna ulaşılması hedefleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 00:26 - 22/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Enerjide dev Rus - Türk işbirliği, Çanakkale’de, Miller Holding’in Dardanos Akaryakıt Tesisi’nin açılış töreni ile hayat buldu.
Enerjide dev Rus - Türk işbirliği, Çanakkale’de, Miller Holding’in Dardanos Akaryakıt Tesisi’nin açılış töreni ile hayat buldu.

Dünyanın en büyük akaryakıt üreticilerinden Lukoil, 1 milyar doları bulan Türkiye yatırımlarını, Çanakkale’nin köklü şirketlerinden Miller Holding ile işbirliği yaparak daha da artırdı. Anlaşma ile Lukoil, bölgenin akaryakıt pazar lideri Miller Holding’e ait 6 istasyonu bayi ağına katarken, bu sene 50’nci yaşını kutlayan Miller Holding de Lukoil’ın, “perakendedeki en büyük bayisi” oldu.

2023 YILINA KADAR 20 İSTASYONA ULAŞACAK

Lukoil, günlük 2,2 milyon varil üretimi, dünya ham petrol üretimindeki yüzde 2.1’lik payı, 30’dan fazla ülkede 6 binden fazla istasyonu ile dünyanın petrol üretimine göre en büyük 2’nci şirketi Lukoil’ın Türkiye Genel Müdürü Arash Repac, Türkiye’nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğunun altını çizdi. Repac, Miller Holding ile yaptıkları işbirliğinin önemini ise şöyle anlattı: “Türkiye, Lukoil için son derece önemli bir lokasyon ve aynı zamanda önemli bir pazar. Dolayısıyla yatırımlarımız katlanarak devam ediyor.”

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon ise “Dünyanın en büyük petrol platformlarına ve rafinerilerine sahip Lukoil, Türkiye’deki birçok akaryakıt dağıtım şirketinin de ana tedarikçisi. Biz aslında bu işbirliği ile üreticinin gücünü doğrudan müşterilerimizle ile buluşturmayı da başardık. Bu işbirliği, Çanakkale ve İstanbul başta olmak üzere başka yerlerde de büyüyerek devam edecek ve 2023 yılına kadar toplam 20 akaryakıt istasyonunu hizmete alacağız” diye konuştu.

TARAFTAR KART İNDİRİM UYGULUYOR

Lukoil’ın, fiyat politikası ve kalitesi ile öne çıktığını belirten Mildon, şöyle devam etti: “Çanakkale halkı ilk defa dünyanın en kaliteli yakıtını en iyi fiyat ile satın alabilecek. Lukoil, ‘Taraftar Kart’ uygulaması ile Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarlarına da indirimler uyguluyor. Aynı zamanda ‘Çiftçi Kart’ ve ‘Taşıt Tanıma Sistemi’ ile de fark yaratıyor. Lukoil’ın sunduğu bu tür fırsat ve hizmetleri en hızlı ve hesaplı şekilde ulaştıracağımız için mutluyuz.”


RODRIGUES’DEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Törenin en ilgi gören konuğu ise Lukoil tesislerinde, yüzde 8 indirim sağlayan ‘Taraftar Kart’ uygulamasını tanıtmak için gelen Galatasaray’ın ünlü forvet oyuncusu Garry Rodrigues oldu. Futbol toplarını imzalayan ve istasyonda futbol toplarıyla gösteri yapan Rodrigues ile taraftarların sevgi gösterileri, fotoğraf çektirme yarışı renkli görüntülere sahne oldu.

#Enerji
#Lukoil
#İstanbul
7 yıl önce