|

Generali’den geniş kapsamlı trafik sigortası

Generali Sigorta, yeni ürünü Tamamlayıcı Trafik Sigortası ile zorunlu trafik sigortası poliçelerinin kapsamını genişletiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:55 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Generali’den geniş kapsamlı trafik sigortası
Generali’den geniş kapsamlı trafik sigortası

Generali Sigorta tarafından araç sahiplerinin beğenisine sunulan Tamamlayıcı Trafik Sigortası poliçesi ile genellikle kasko poliçeleri kapsamında sağlanan teminatlar mevcut trafik sigortası poliçesine dahil ediliyor. Trafik sigortası kapsamını önemli teminat ve hizmetler ile genişleyen Tamamlayıcı Trafik poliçesinin sağladığı hizmetlere Generali veya herhangi bir sigorta şirketinden Zorunlu Trafik poliçesi olan tüm araç sahipleri sahip olabiliyor. Zorunlu Trafik poliçesinin kapsamını genişletmek amacı ile hizmete sunulan Tamamlayıcı Trafik poliçesi, özellikle kasko poliçesine sahip olmayan otomobil ve kamyonet türü araç sahipleri için avantaj yaratıyor.

Generali, Tamamlayıcı Trafik Sigortası kapsamındaki Araç Bakım Hizmetiyle Auto King merkezlerinde ücretsiz bakım paketi, İhtiyarı Mali Mesuliyet teminatıyla 250 bin liraya kadar ek sorumluluk limiti ve çekici, ambulans gibi asistans hizmetleri sağlarken, kaza anında müşterilerinin kullanımına sunulan ikame araç hizmeti ile sigortalı araçlara ve müşterilerine geniş kapsamlı bir koruma sağlıyor.

#Sigorta
#Generali
#Türkiye
7 yıl önce