|

İletişimde oyunun kuralları Lifecell ile yeniden belirlendi

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, iletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirlediklerini bildirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 05:01 - 26/09/2017 Salı
Yeni Şafak
 Bütün, “Son beş yılda mobil internet dünyada 10 kat arttı. İleti- şimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz” dedi.
Bütün, “Son beş yılda mobil internet dünyada 10 kat arttı. İleti- şimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz” dedi.

Bütün, Turkcell’in dijital markası Lifecell’e ilişkin düzenlenen basın toplantısında, Lifecell markası ile müşterilerine sadece internetle iletişim hizmeti sunacaklarını, konuşma ve mesajlaşmanın da internet üzerinden gerçekleştireceğini kaydetti. Bütün, “İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz. Müşterinin ihtiyaçlarını dinliyoruz. Lifecell de bunun en son örneği oldu” dedi.

TURKCELL MÜHENDİSLERİ TASARLAYIP GELİŞTİRDİ

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen çözümün dünyadaki diğer telekomünikasyon şirketlerine örnek oluşturacağını ifade eden Bütün, “BiP ile ilk kez Türkiye’den bir uygulamayı dünyanın hizmetine sunduk. Yeni dijital markamız Lifecell ile yine bir ilke imza atıyoruz. Bu yeniliği iştiraklerimizle dünyaya da yayacağız. Bu yolculuğun en önemli amaçlarından biri de teknoloji odaklı şebeke operatörü olmaktan hizmet odaklı bir deneyim sağlayıcısı olmaya geçiş...” diye konuştu.



Lifecell’e özel akıllı telefon üretildi

Bütün, müşterilerin, paketlere dahil fizy ile sınırsız müzik dinleyeceğini, TV+’dan istedikleri TV kanalı veya filmi istediği yerden izleyebileceğini belirterek, Dergilik uygulamasındaki dergi ve gazetelerden seçtiklerini anında okuyabileceğini anlattı.

  • Mobil internet ve uygulamaların kullanımının hızla arttığını vurgulayan Bütün, şunları kaydetti:“BiP 15 milyon, fizy yaklaşık 11 milyon, lifebox 5 milyon, TV+ yaklaşık 4,5 milyon ve UpCall ise 1,5 milyon kez indirildi. Lifecell en iyi örnek”
#Türkcell
#Lifecell
7 yıl önce