|

İlk örneği İstanbul’a

Samsung, Deneyim Mağazası’nın dünyadaki ilk örneğini İstanbul’da açtı. Mobil ürünlere adanmış Türkiye’deki en büyük mağaza niteliği taşıyan ve Emaar Square Mall’da bulunan Samsung Deneyim Mağazası, İstanbul’un çeşitli bölgeleri ile Türkiye’nin diğer şehirlerine de yayılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/06/2017 السبت
Güncelleme: 02:02 - 3/06/2017 السبت
Yeni Şafak
​İlk örneği İstanbul’a
​İlk örneği İstanbul’a

Samsung Electronics Türkiye, mobil ürünlere adanmış en büyük deneyim ve satış mağazasını İstanbul’daki Emaar Square Mall’da açtı. Dünyada ilk olan Samsung Deneyim Mağazasının açılışı sonrası konuşan Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, “Samsung olarak Türkiye’nin geleceğine güveniyoruz. Yatırımlarımızla 2017 bitmeden Türkiye’de en kapsamlı varlık gösteren teknoloji firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

İSTANBUL TESADÜF DEĞİL

Mağazanın tasarımını gerçekleştiren Samsung Electronics Perakende Deneyim Grubu Başkan Yardımcısı Simon Orchover de, bu türdeki ilk pilot mağazalarının İstanbul’da açılmasının tesadüf olmadğını belirterek, "İstanbul, perakendenin önde gelen şehirlerinden” diye konuştu.


ÜRÜN EĞİTİMLERİ VERİLECEK

Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ise, “Bu mağaza yeniliğin buluşma noktası. Aileler çocuklarıyla dijital çizim veya kodlama eğitimlerine katılabilecekler. Cihazlarını daha etkin kullanmak isteyen tüketiciler ürün eğitimleri alabilecek” dedi. İlk kez Emaar Square Mall mağazasında başlayacak sigorta paketinin müjdesini de veren Yeğen, cep telefonlarını satınalmada sigortalayacaklarını kaydetti.

Referans
olacak

Söz konusu Samsung Deneyimleme Mağazası, toplam 500 metrekare büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Deneyim, satış ve satış sonrası hizmeti bir arada sunan yeni konsept çerçevesinde hizmet veren bu modeli, Samsung dünyanın diğer ülkelerinde uygularken İstanbul’daki mağazayı referans noktası olarak değerlendirecek.

#Samsung
#İstanbul
٪d سنوات قبل