|

İzmir'e yeni yaşam projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ile Tariş Kooperatif Birlikleri arasında gelir paylaşımı yöntemiyle proje geliştirmek üzere protokol imzalandı. Yaklaşık 820 milyon TL hasılat öngörülen projeyle İzmir’in görsel açıdan sağlıklı mekanlara kavuşması ve şehrin kentsel yaşam standardının arttırılması hedefleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 00:35 - 2/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

İzmir Alsancak projesi için Emlak Konut GYO ile Tariş Kooperatif Birlikleri arasında protokol imzalandı. Protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak'ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek. Toplamda 140 bin metrekare alan büyüklüğe sahip İzmir Liman Arkası bölgesindeki proje turizm, ticaret ve kültür odaklı olacak şekilde tasarlanıyor. Yaklaşık 820 milyon TL hasılat öngörülen proje ile İzmir'in atıl kalmış olan bu kısmını kentin kullanımına kazandırılması, fiziksel ve görsel açıdan sağlıklı mekanlar oluşturulması ve şehrin kentsel yaşam standardını arttırılması hedefleniyor.



KALİTEYİ ARTIRACAK


Protokol imza töreninde projeye dair görüşlerini belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İzmir'in güzelliğine güzellik katacak bir proje için yola çıktıklarını ifade etti. Kurum, “İzmir'in bizim açımızdan ayrı bir anlamı bulunuyor. Bilindiği üzere Mavişehir bölgesi, Emlak Bankası tarafından 90'lı yıllarda projelendirilmeye başlanmıştır. Emlak Konut GYO olarak 2000'li yıllardan itibaren biz de bu bölgeye yatırım yaparak yaşam kalitesi yüksek, modern yaşam alanları oluşturmaya başladık” dedi.



ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ KAZANIM


Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifler Birliği Başkanı Cahit Çetin de bu projeyle birlikte çiftçilere ve ülke ekonomisine farklı alanlarda da desteklerini çeşitlendirerek sürdürdüklerini dile getirdi.


#Emlak Konut
#İzmir Alsancak projesi
#GYO
7 yıl önce