|

Kaçak geçişe çifte yaptırım

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden kaçak geçenler köprüden önceki son çıkış noktalarından döndürülecek. Söz konusu araçlar böylece hem ceza yiyecek hem de geri gidecekler.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:00 - 10/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
​15 Temmuz Şehitler Köprüsü
​15 Temmuz Şehitler Köprüsü

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden kaçak geçenlerin köprüden önceki son çıkış noktalarından döndürüleceklerini açıkladı.

Bakan Arslan, Senegal’in başkenti Dakar’da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir gazetecinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden kaçak geçen kamyon ve otobüslere yönelik sorusu üzerine Arslan, söz konusu kamyon ve otobüs sürücülerini uyardıklarını belirterek “İstanbul Valiliği ile konuştuk. Buradan kaçak geçenler köprüden önceki son çıkış noktalarından döndürülecek. Hem ceza yiyecekler hem de geri gidecekler” diye konuştu.

Köprü ve otoyollardan ücret ödemeden geçen yabancı plakalı araçlarla ilgili yeni bir düzenlemeyi hayata geçirmek üzere olduklarını da söyleyen Arslan, “Yabancı araçlar eğer kaçak geçiş yaparsa gümrük kapısından çıkamayacaklar. Cezasını ödeyip çıkacaklar" dedi.

#Ahmet Arslan
#15 Temmuz
6 yıl önce