|

Konutta bayram mesaisi

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 3 günlük tatili fırsata çevirmek isteyen inşaat firmaları, farklı seçeneklerle konut alıcısının karşısına çıkacak. Konut projelerinin satış ofisleri de bayram boyunca açık olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 02:19 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Konutta bayram mesaisi
​Konutta bayram mesaisi

Gayrimenkul sektörünü her dönem canlı tutmak isteyen inşaat firmaları bu bayramda da boş durmadı. Birbirinden farklı birçok seçenekle konut alıcısının karşısına çıkmak isteyen müteahhitler, 3 günlük tatilde satışları artırmak için satış ofislerini bayram süresince açık tutacak. Kampanyalar arasında, indirimden peşinat ertelemeye, sıfır faizden düşük faize farklı seçenekler yer alıyor.

Fiyat % 5 düştü

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı’na özel yeni bir kampanya düzenliyor. Şirket bayram boyunca projeden ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 indirim yapacak. Satış ofisi bayramın ikinci günü öğleden sonra ve üçüncü günü açık olacak. Projede 1+1’ler 232 bin liradan başlıyor.

KDV YÜZDE 1

3 etaptan oluşan KÖY projesinin ilk etabında yer alan 461 konutun yüzde 95’inin satışını tamamlayan Siyahkalem, kalan 30 adet 195 metrekarelik 3+1 dubleks daireyi, aylık 5 bin 700 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuyor. Teslime hazır konutlar yüzde 1 KDV ve 84 aya vade seçeneği ile satılıyor.

SEÇENEK ÇOK

Babacan Holding, Port Royal, Premium ve Palace projelerinden 24-27 Haziran tarihleri arasında konut alanlara bütçelerine uygun ödeme planı yapabilecek. Satış ofisleri ise bayramın ikinci gününden itibaren hizmet verecek.

216 Yapı tarafından Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus’ta ticari alanların kiralama ve satış işlemleri başladı. Ticari birimlerde eczane, market, pastane-cafe, kuru temizleme, kuaför, butik gibi bölümler bulunuyor.

55 BİN TL AVANTAJ

Manzara 7/24’te, bayrama özel fırsat günleri başlıyor. Haziran ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında peşin alımlarda farklı daire tiplerine göre 55 bin ile 140 bin lira arasında değişen indirimler uygulanıyor. Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7/24’te 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve 4+2 bahçe dubleksleri yer alıyor.

Satış ofisi açık

Sefa ve Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Kampanya 24-27 Haziran tarihlerinde geçerli. 10’ar katlı 10 bloklu projede toplam 432 konut ve 37 ticari ünite yer alıyor. 2+1’den 4+1 dublekse farklı büyüklükte konutların metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor.


25 daireye
% 25 indirim

Eston Şehir Mahallem projesi için bayrama özel kampanya hazırlandı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için yüzde 25 indirim yapılacak. Projede hayat Eylül ayında başlıyor. Metrekare fiyatı 5 bin-6 bin lira arasında olan projede yüzde 1 peşin ödeme seçeneğinde, 60 aya 0, 120 aya yüzde 0.45 vade farkı uygulanıyor.


Paylaşmanın bereketi çok

Ortadoğu Grup’un Eyüp’te hayata geçirdiği Yeni Nesil Eyüp projesinde ramazan ayına özel peşin alımlarda yüzde 15 net indirim kampanyası başladı. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Paylaşma olgusunun ön plana çıktığı bu mübarek ve bereketli ayda Ortadoğu Grup olarak biz de insanları yuva sahibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kampanyamız bayram sonuna kadar devam edecek” dedi.


Üçü bir arada
Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat ortaklığıyla Kartal Atalar sahilinde yükselen La Marin Kartal’da yüzde 10 lansman öncesi indirimine ek olarak yüzde 10 peşin indirimi uygulanıyor. Ayrıca, yüzde 10 lansman öncesi indirimli fiyat üzerinden yüzde 25 peşinatla yüzde 50’si bir yıl sonra, 25’i teslimde ödeme seçeneği de konut almak isteyenlere sunuluyor.

#Ramazan bayramı
#Konut
#Gayrimenkul
7 yıl önce