|

Kurban Bayramı tatili açıklandı

Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Başbakan Yıldırım ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin bayramdan önce maaşlarının ödeneceğini duyurdu.

Yeni Şafak
10:03 - 28/08/2016 воскресенье
Güncelleme: 17:14 - 28/08/2016 воскресенье
Yeni Şafak
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar Kurban Bayramı'nda 9 gün tatil yapacak.
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar Kurban Bayramı'nda 9 gün tatil yapacak.

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da 9 gün tatil yapmak isteyen vatandaşlar Başbakan'dan gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Müjdeli haber sabah saatlerinde geldi. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışanlar için Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı.



SGK ve Bağ-Kur emeklilerine bayramdan önce maaş


Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin de Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için bakanlıklara talimat verdi. Maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.




#Kurban Bayramı
#Tatil
#Bayram tatili
8 лет назад