|

Milli sanayiyle kalkınmaya devam

Enerji Bakanı Berat Albayrak, sanayicilerle bir araya geldi. Sanayicinin sorunlarını dinleyen Albayrak, gelişen milli sanayiyle Türkiye'nin kalkınmaya devam edeceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:09 - 15/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Enerji Bakanı Berat Albayrak
Enerji Bakanı Berat Albayrak

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul’da dün sanayicilerle bir araya geldi. Doğu Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicileri ziyaret eden Albayrak, gelişen milli sanayi ile ülkenin kalkınmaya devam edeceğini söyledi. Buluşmada yerli sanayicilerden bilgi alan Albayrak, milli sanayinin gelişiminin önemine değinerek, milli enerji ve maden politikalarını anlattı. Bahçelievler Doğu Sanayi Sitesi ve Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bilal Hancı da toplantıda sanayi bölgelerinin çalışmaları ve enerji altyapı projeleri hakkında konuşma gerçekleştirdi.

KİLOSU 675 BİN DOLARA GÖZ İÇİN LENS İHRACATI

VSY Biotechnology CEO’su Ercan Varlıbaş ise ileri teknoloji ve yüksek katma değer içeren biyoteknoloji ürünlerinin Türkiye’den diğer dünya ülkelerine ihraç edilmesinin önemli bir başarı olduğunu belirterek, 1 kilogram değeri 675 bin dolar olan göz içi lenslerini dünyaya ihraç etmelerinden dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Varlıbaş, ürün portföyü hakkında bilgi verdi.

#​Enerji Bakanı
#Berat Albayrak
#Milli sanayi
7 yıl önce