|

Oyak Renault’da Megane gururu

Oyak Renault tarafından üretilen ve Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Renault Megane Sedan’ın aldığı büyük ödül, Oyak Renault Fabrikaları’nda onur köşesinde yerini aldı. Ödülü Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş’tan alan Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez, “Gurur duyuyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:04 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Oyak Renault’da Megane gururu
Oyak Renault’da Megane gururu

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault tarafından üretilen ve Bursa’dan dünyaya ihraç edilen Renault Megane Sedan’ın Otomobil Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’ndan elde ettiği birincilik ödülü, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş tarafından Oyak Renault Fabrikaları’nda Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez’e takdim edildi.

35 ÜLKEYE MEGANE GÖNDERİYORLAR

Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez, aldıkları bu ödülle gurur duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yılın ilk yarısında Türkiye’de en çok satılan ilk üç otomobil modeli arasında yer almayı başaran Megane Sedan’ın, Bursa Oyak Renault Fabrikaları bantlarından çıkarak 35 ülkeye ihraç edildiğini de vurgulayan Başeğmez, “Yeni Megane Sedan’ın yılın ilk yarısında 23 bin 886 adet üretimini gerçekleştirdik ve 35 ülkeye ihraç ettik” dedi.Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş ise yaptığı açıklamada, “Sorumluluğunu ve kıymetini bildiğimiz bu ödülü Oyak Renault da Onur Köşesi’nde gururla saklayacak” diye konuştu.

1,9 MİLYON ARAÇ SATTI

Bu yılın ilk yarısında Renault Grubu’nun dünyadaki toplam araç satışları yüzde 10,4 artarak 1,88 milyon adete yükseldi. Toplam gelirleri yüzde 17.3 artışla 29 milyar 537 milyon avro oldu.

#Otomobil
#Renault
#Türkiye
7 yıl önce